Delta-Sol bv

Solventen

Welkom bij Delta Sol! U kan bij ons terecht voor de aankoop van solventen jerrycans van 5 en 25L. liter, solventen in vaten van 200 liter

Cellulose thinner

Cellulose thinner wordt vooral gebruikt voor het aanlangen van cellulose verf., zoal metaal verven en metaal vernis. Kan gebrukt worden als kuisthinner voor het reiniger van verf pistolen en verfbostels.

Synthetische thinner

Syntehtisch thinner wordt vooral gebruikt voor het aanlangen van synthetisch verf. Ontvetten van oppervlakte. Kan gebrukt worden als kuisthinner voor het reiniger van verf pistolen en verfbostels.

Silicone remover

Siliconen remover wordt vooral gebruikt voor het reiniger en ontvetten van oppervlakte voor schildering in de carrosserie werled, veilig te gebruiken op verschillende soorten ondergrond

Thinner 2002 (tolueen & xyleen vrij)

Thinner 2002 is een thinner speciaal ontworden zodt hij niet meer de schadelijk tolueen en xleen bevat. Wordt vooral gebruikt in de autolak industrie.

Extra solventen beschikbaar :

Kuisthinner.

Methyl ethyl ketone (MEK)

Butyl acetate

Aceton.

Toluene.

White spirit D40

Soleneten en thinners zijn behalve als verfverdunner ook geschikt als reiniger en ontvetter. Lijm, ook secondelijm, is er grondig mee te verwijderen. Overigens kan de verdunner sommige ondergronden aantasten. Ook inademen van de dampen is niet ongevaarlijk, en kan bij langdurige blootstelling tot organisch psychosyndroom leiden (bij hoge concentraties zijn ook acute klachten mogelijk, zoals duizeligheid).

Solventen kopen

Welkom bij Delta Sol, uw specialist in AdBlue® en industriële reinigingsproducten.
Delta Sol bvba
Robert Dansaertpârk,13K
1702 Dilbeek
Routebeschrijving
Heeft u een vraag voor ons? Neem contact op!
02 569 12 43 info@deltasol.be

Wenst u graag een bestelling te plaatsen? Bezoek onze webshop!
AdBlue kopen Limburg (regio)? U kan bij Delta Sol terecht voor de aankoop en levering van AdBlue, ontvetters, poetsrollen, absorptiekorrels, handwaspasta, carrosserie ontvetters, pistoolreinigers, siliconen remover, verfstrippers, thinners, aceton, solventen, zeep, enz. Delta Sol bedient de volgende sectoren: automobielindustrie, transport, machinebouw, verhuurbedrijven, car- en truckwash, destructiebedrijven, metaalindustrie, bouwbedrijven, opslagplaatsen, parkings, luchthavens, drukkerijen, weverijen, schilderbedrijven, garages, voedingsindustrie, export thinner, enz.