Delta-Sol bv

Coretron korrels

СORETRON korrels zijn een efficient voedingssupplement en een gegranuleerde drager voor vitaminen, essentiële oliën en bacteriën en wordt gebruikt in voormengsels en voedermengsels voor vee en pluimvee.

CORETRON :

CORETRON granules zijn gemaakt via thermische behandeling van diatomiet, een uniek natuurlijk materiaal. Diatomeeënaarde of celiet is een organogeen sediment dat geheel of voor het grootste deel bestaat uit de skeletjes van eencellige kiezelwieren of diatomeeën. Andere benamingen voor deze grondsoort zijn kiezelaarde, kiezelgoor, kiezelgoer, bergmeel en infusoriënaarde

Coretron korrels

Oplsagvereisten :
Bewaren in originele verpakking in een schone, droge, goed geventileerde en reukloze ruimte. Bewaringstempratuur tussen -25° C en +40° C.

Bewaartermijn : 2 jaar na productiedatum

Voordelen van CORETRON korrels:

  • CORETRON korrels kan gebruikt worden als drager voor vitaminen, essentiële oliën en bacteriën en wordt gebruikt in voormengsels en voedermengsels voor vee en pluimvee.
  • Door de thermische behandeling van CORETRON Granules is het vrij alle organische onzuiverheden.
  • CORETRON korrels kan vermengd worden met voeder tot +105° C.
  • CORETRON korrels absorbeert en verwijdert een brede waaier aan mycotoxinen, dit is een gif geproduceerd door organismes van de schimmelfamille zoals paddestoelen,draadvormige schimmels en gist.
  • CORETRON korrels verbetert de opname van voedingsstoffen.

Coretron korrels kopen?

Welkom bij Delta Sol, uw specialist in Coretron korrels.

Delta-Sol BV

Iz Robert Danseartpark, 13K

1702 Groot Bijgaarden

Routebeschrijving

Heeft u een vraag voor ons?

Neem contact op! 02 569 12 43 info@deltasol.be

Wenst u graag een bestelling te plaatsen? Bezoek onze webshop!

Diatomeeënaarde Diamix Debuzzer kopen? U kan bij Delta Sol terecht voor de aankoop en levering van AdBlue, ontvetters, poetsrollen, absorptiekorrels, handwaspasta, carrosserie ontvetters, pistoolreinigers, siliconen remover, verfstrippers, thinners, aceton, solventen, zeep, enz. Delta Sol bedient de volgende sectoren: landbouw bedrijven automobielindustrie, transport, machinebouw, verhuurbedrijven, car- en truckwash, destructiebedrijven, metaalindustrie, bouwbedrijven, opslagplaatsen, parkings, luchthavens, drukkerijen, weverijen, schilderbedrijven, garages, voedingsindustrie, export thinner, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *