Delta-Sol bv

OptiSpray â„¢

OptiSpray ™

OptiSpray ™ is ideaal voor wagenparken met een lage motorbelasting of voor wagenparken die in koude omstandigheden werken: stadsbussen, stadsdistributie, vuilniswagens en andere toepassingen met lage motorbelasting. OptiSpray ™ kan echter ook worden gebruikt met SCR-voertuigen die werken met hoge motorbelastingen en lange afstanden; U hoeft dus niet twee afzonderlijke producten met ureumoplossing te gebruiken in wagenparken met gemengde motoren. OptiSpray ™ zal in al uw behoeften voorzien.

OptiSpray ™ is verkrijgbaar in IBC’s van 1000 liter en kan worden gedoseerd met uw speciale AdBlue®-apparatuur. Het is ook verkrijgbaar in pallets van 60 x 10L blikken.

Bestel OptiSpray ™ eenvoudig online via onze webshop

Welkom bij Delta Sol! U kan bij ons terecht voor de aankoop van Optispray jerrycans van 10 liter, Optispray vaten van 210 liter, Optispray pompen zonder flowmeter, Optispray pompen met flowmeter en IBC’S van 1.000 liter als bulklevering, rechtstreeks op uw locatie.

Optispray 10 liter

Koop online

Optispray pomp

Koop online

Optispray 210 liter

Koop online

Optispray pomp met flowmeter

Koop online

Optispray pomp

Koop online

Optispray pump with flow meter

Koop online

Wat is OptiSpray ™?

OptiSpray ™ is gemaakt om de mogelijkheid van ophoping van ureumbezinksel bij SCR-systemen (Selective Catalytic Reduction), die worden gebruikt in zware dieselvoertuigen, te verminderen en is vooral relevant voor toepassingen waarbij sprake is van een lage gemiddelde belasting van de motor, rijgedrag met veel ”stoppen-en-weer-optrekken” en een hoge mate van stationair draaien.

OptiSpray™ is ontwikkeld naar aanleiding van speciaal verzoek van eindgebruikers en fabrikanten (OEM’s): de effecten van adblue OptiSpray zijn uitvoerig getest op een motorproefstand en in praktijktests, waaruit zeer goede resultaten zijn voortgekomen. De operationele problemen van het product in verband met ophoping van bezinksel in het uitlaatsysteem zijn volledig weggewerkt tijdens geselecteerde praktijktests.

Optispray™wordt gebruikt om NOx-emissies te verminderen in voertuigen die zijn uitgerust met SCR-technologie.

Optispray™ zet schadelijke NOx in de uitlaatgassen van uw dieselvoertuig om in onschadelijke stikstof en waterdamp, en vermindert daardoor aanzienlijk de emissies van stikstofoxiden (NOx) die een belangrijke bron van luchtvervuiling zijn en smog veroorzaken. Volgens onderzoek, uitgevoerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), verergert NOx-emissie astma.

Sinds 2005 vereist Europese regelgeving voor dieselvoertuigen een drastische vermindering van de NOx-emissies. Voertuigfabrikanten, met op de eerste plaats fabrikanten van zware bedrijfswagens, werden gedwongen om de uitlaatsystemen van hun voertuigen opnieuw te ontwerpen. Meer en meer dieselauto’s, trekkers en andere “non road” voertuigen zijn nu ook uitgerust met SCR-technologie in hun uitlaatsysteem.

Optispray™ voor bedrijfswagens

Als u een bedrijfswagen bezit die is uitgerust met SCR-technologie voor de emissienorm Euro IV, V of Euro VI, dan hebt u Optispray™ nodig. Dit is van toepassing op de volgende voertuigen:

  • Bedrijfswagens met SCR-technologie, zoals vrachtwagens, vuilniswagens, brandweerwagens, enz.
  • Lichte bedrijfswagens met SCR-technologie, zoals bestelwagens
  • Voertuigen voor persoonsvervoer, zoals touringcars, bussen, schoolbussen, minibussen, enz.

Sinds 2005 hebben we samengewerkt met wagenpark eigenaren en ze begeleid bij hun keuze van Optispray™ en Optispray™ apparatuur.

Welke Optispray™ moet ik kopen?

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de juiste verpakking voor u! Uw keuze is afhankelijk van uw verbruik en de grootte van uw bedrijfswagenpark en het aantal voertuigen met SCR-technologie dat moet voldoen aan Euro IV, V of VI in uw bezit, ongeacht of u vrachtwagens, bussen, touringcars of lichte bedrijfswagens hebt. Verzeker u ervan dat u “Optispray” koopt en niet een product met de naam “ureumoplossing”. Het product dat u gebruikt, moet voldoen aan zeer strenge ISO-normen, anders loopt u het risico dat het SCR-systeem in uw voertuig verontreinigd raakt. Neem contact met ons op en wij helpen u de juiste keuze te maken overeenkomstig uw behoeften. Optispray kopen Brussel? Wij leveren Optispray in de volgende verpakkingen: jerrycans van 10 liter, vaten van 210 liter, en IBC’s van 1.000 liter als bulklevering, rechtstreeks op uw locatie.

Verwerking en opslag van Optispray®

De opslag en hantering van Optispray is erg eenvoudig omdat het een onschadelijke en ongevaarlijke vloeistof is.

Optispray™ opslaan

Optispray moet binnen een temperatuurbereik van 0°C en 30°C en buiten direct zonlicht opgeslagen worden. Als het niet gebruikt wordt dan moet het goed afgedicht bewaard worden. Optispray kan bevriezen bij -11°C, daarom is het van belang dat u een opslaglocatie kiest die niet is blootgesteld aan nog lagere temperaturen. Als Optispray bevroren is, kan het door ontdooiing terugkeren naar de oorspronkelijke toestand en opnieuw worden gebruikt. De opslagruimte moet schoon en stofvrij zijn om verontreiniging te voorkomen, met name op het moment dat Optispray in een voertuig wordt bijgevuld. Als u Optispray in een verpakking hebt gekocht, leveren wij de Optispray in afgedichte verpakkingen. Als u zich aan de opslaginstructies houdt, kan Optispray tot een jaar lang opgeslagen blijven. Als u Optispray langer of onder moeilijke omstandigheden wilt opslaan, bijvoorbeeld voor een maaidorser, dan is het beter om eerst de Optispray af te tappen of om de Optispray te analyseren om er zeker van te zijn dat de Optispray op het moment van gebruik binnen de vereiste specificaties is.

Optispray™ hanteren

Gebruik geen oude diesel- of olievaten om Optispray over te brengen naar de tank. Alle niet-specifieke apparatuur kan de Optispray verontreinigen. Zelfs kleine hoeveelheden brandstof, olie of smeermiddel kunnen uw SCR-systeem beschadigen. Als u Optispray bijvult, hoeft u geen beschermende kleding te dragen. Wij adviseren u echter wel handschoenen te dragen om irritatie van een gevoelige huid te vermijden. Lees het veiligheidsinformatieblad over Optispray wanneer u grote hoeveelheden Optispray hanteert.

Optispray™

Welkom bij Delta Sol, uw specialist in Optispray™ en industriële reinigingsproducten.

Delta-Sol bv

Iz Robert Dansaert, 13K

1702 Groot Bijgaarden

Routebeschrijving

Heeft u een vraag voor ons? Neem contact op!

02 569 12 43 info@deltasol.be

Wenst u graag een bestelling te plaatsen? Bezoek onze webshop!

Optispray kopen? U kan bij Delta Sol terecht voor de aankoop en levering van Optispray, ontvetters, poetsrollen, absorptiekorrels, handwaspasta, carrosserie ontvetters, pistoolreinigers, siliconen remover, verfstrippers, thinners, aceton, solventen, zeep, enz. Delta Sol bedient de volgende sectoren: automobielindustrie, transport, machinebouw, verhuurbedrijven, car- en truckwash, destructiebedrijven, metaalindustrie, bouwbedrijven, opslagplaatsen, parkings, luchthavens, drukkerijen, weverijen, schilderbedrijven, garages, voedingsindustrie, export thinner, enz.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als adblue-nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *