Delta-Sol bv

Diatomeeënaarde Diamix Debuzzer

Diatomeeënaarde Diamix Debuzzer

Merk: DEBUZZZER is een van de meest effectieve manieren om ongedierte kwijt te raken, en de meeste belangrijker nog, het is ook volledig milieuvriendelijk.

INSTALLATIE EN DIERENVERZORGING

DEBUZZZER is een natuurlijk en ecologisch schoon product;
DEBUZZZER bevat geen giftige of schadelijke chemicaliën;
Ongedierte past zich niet aan DEBUZZZER aan zoals aan chemicaliën vanwege het feit dat DEBUZZZER mechanisch werkt;
DEBUZZZER is veilig voor mensen, huisdieren en planten;
Het is niet nodig om behandelde kamers te vermijden of kinderen te beschermen tijdens periode dat DEBUZZZER actief is;
Volledige afwezigheid van geur: DEBUZZZER is een natuurlijk product gemaakt van 100% diatomeeënaarde.

Voordelen van DEBUZZZER

Bescherming tegen huisvlooien, kakkerlakken en bedmijt;
Het wegwerken van vlooien op huisdieren;
Bescherming van groente- en tuingewassen tegen ongedierte;
Onthelmithisatie (bescherming tegen parasitaire besmettingen van huisdieren);
Efficiënte opslag van granen.

Toepassing van DEBUZZZER:

DEBUZZZER is een natuurlijk ecologisch schoon materiaal dat wordt gebruikt voor bescherming van verschillende soorten ongedierte in huizen, tuinen en graanschuren
Hoe werkt DEBUZZZER?
DEBUZZZER is een schuurpoeder dat bestaat uit vaste microdeeltjes met een specifieke “snijdende” vorm;
Elke hexapod die door het poeder loopt, sterft af uitdroging: de scherpe randen van microdeeltjes schrapen de
bovenste laag van de chitineuze omhulling van ongedierte en voorkomt zo ze verdampen vocht;
Als uitstekend absorberend, absorbeert DEBUZZZER water en fysiologische
vloeistoffen van ongedierte, waardoor hun dood via uitdroging;
Hexapods kunnen zich niet op dezelfde manier aanpassen aan DEBUZZZER aanpassen aan chemische producten vanwege het feit dat DEBUZZZER werkt op mechanische basis.

Toepassing van DEBUZZZER

DEBUZZZER voor veilige graanopslag Aanbrengmethode: Het wordt aanbevolen om stof te drogen met DEBUZZZER-poeder in een verhouding van 3 kg per ton graan. DEBUZZZER voor dehelmithisatie (bescherming tegen parasitaire besmettingen bij huisdieren) DEBUZZZER elimineert de interne pathogene bacteriën en schimmels van groot en klein herkauwers, carnivoren, knaagdieren (konijnen, nutria), varkens, paarden en vogels. Om parasitaire besmettingen te verwijderen, moet DEBUZZZER worden aangebracht op de volgende tarieven: Koeien / Paarden: 30-60 gram per dag; Schapen / Geiten: 15 gram per dag; Kippen en ander gevogelte: 2% van het drooggewicht voer per dag.

DEBUZZZER tegen huisvlooien, kakkerlakken en bedwantsen

DEBUZZZER is een natuurlijk product dat het huis kan beschermen tegen alle ongedierte en hexapods zonder enige chemische tussenkomst. Toepassing: 1) Spray DEBUZZZER rond ramen, deuropeningen en plinten, evenals vloerkleden en tapijten; 2) Stofzuig alle ruimtes die behandeld zijn met DEBUZZZER binnen 3-4 uur om poeder te verwijderen en dood ongedierte; 3) Herhaal deze procedure twee of drie keer gedurende drie dagen. Voor volledige bescherming tegen parasieten, moet de procedure na 10 dagen worden herhaald om alle stadia van het hexapod-leven te bestrijken cyclus; 4) Bij toepassing binnen een woning dient de gehele omtrek van de woning te worden behandeld DEBUZZZER en vervolgens binnen 10 dagen opnieuw behandeld.

DEBUZZZER voor het wegwerken van vlooien bij huisdieren

Vlooienbanden en medicijnen bevatten chemicaliën die schadelijk zijn voor mens en dier. DEBUZZZER is een niet-chemische manier om vlooien bij uw huisdier kwijt te raken. Wijze van aanbrengen: 1) Poeder een dier met DEBUZZZER en wrijf het poeder dieper in de ondervacht. DEBUZZZER doodt vlooien op twee manieren: door hexapoden uit te drogen en hun exoskeletten te beschadigen. 2) Breng DEBUZZZER-poeder aan op alle matten en de mand van het huisdier. Stofzuig alle vloerkleden binnen drie dagen. Het is niet nodig om DEBUZZZER uit het dier te verwijderen. DEBUZZZER ter bescherming van groenten en tuinbouwgewassen DEBUZZZER is vooral effectief tegen bladluizen en ander tuinongedierte Toepassingsinstructies: 1) De behandeling moet worden uitgevoerd bij droog weer; 2) Gemiddelde toedieningssnelheid: stof of spuit met een oplossing van DEBUZZZER in een verhouding van 60 g per liter water; 3) Behandel planten gelijkmatig met DEBUZZZER en ga voorzichtig om met stammen van bomen en struiken; 4) Breng DEBUZZZER rechtstreeks aan op mierenheuvels; 5) Ga voorzichtig om met plantendelen die door bladluizen zijn beschadigd.

Uitwendig gebruik

Masseer het gericht in bij dieren met een vacht en poeder het onder het verenkleed bij vogels. Behandel ook de omgeving tegen deze lastpakken, in de dierverblijven, de matten en dekens van honden en katten etc. Voor grotere oppervlakken en ter voorkomen van het inademen bij het ook in water opgelost worden en zo b.v. verspoten worden in de omgeving. 1 kg op 30 liter water. Bloedluis bij kippen bijvoorbeeld verstopt zich overdag in allerlei kieren en gaten om s’nacht naar de kip te bewegen om daar bloed te zuigen. Maar bloedspetters op eieren komen van volgezogen bloedluis, dus ook overdag kunnen ze actief zijn ! Door de omgeving te behandelen komen deze vervelende diertjes in aanraking met de diatomeeën en raken vervolgens beschadigd / uitgedroogd. Het werkt natuurlijk niet zo heftig als chemische middelen dus zul je het moeten herhalen tot je ziet dat de diertjes verdwenen zijn en de dieren geen last meer hebben. Om de 3 dagen herhalen, bij constatering van bloedluis verder is het natuurlijk beter om het hok preventief te behandelen.

Voorzichtig gebruiken

Diatomeeënaarde Diamix Debuzzer zelf is absoluut niet schadelijk maar probeer wel zo veel mogelijk te voorkomen dat het direct ingeademd wordt of in de ogen komt. Door het sterk drogende effect kan dit een irritatie op de slijmvliezen geven. Met recht een multi-toepasbaar product en puur natuur.
Alle producten van de Diamix-groep voldoen aan internationale kwaliteits- en veiligheidseisen. Naleving van deze vereisten wordt bevestigd door internationale audits die regelmatig door TUV SüD worden uitgevoerd. De DIAMIX groep beschikt over een internationaal GMP + voedselveiligheidscertificaat. De kwaliteit en effectiviteit van Diamix-sorptiemiddelen worden niet alleen bevestigd door goedgekeurde Russische organisaties, maar ook door de belangrijkste Europese laboratoria in Duitsland (DEKRA) en Frankrijk (IFSTTAR) die sorptiemiddelen op de Europese markt evalueren. Diamix is opgenomen in het register van Europese gecertificeerde sorptiemiddelenfabrikanten, gepubliceerd door de Union of Certified Sorbents for Petroleum and Chemical Products (München, Duitsland). Het Diamix R & D-centrum is een geaccrediteerd laboratorium dat zorgt voor de kwaliteitscontrole van onze productie bij binnenkomst, productie en de controle van afgewerkte producten.
Welkom bij Delta Sol, uw specialist in Diatomeeënaarde Diamix Debuzzer.

Delta-Sol BV

Iz Robert Danseartpark, 13K

1702 Groot Bijgaarden

Routebeschrijving

Heeft u een vraag voor ons?

Neem contact op! 02 569 12 43 info@deltasol.be

Wenst u graag een bestelling te plaatsen? Bezoek onze webshop!

Diatomeeënaarde Diamix Debuzzer kopen? U kan bij Delta Sol terecht voor de aankoop en levering van AdBlue, ontvetters, poetsrollen, absorptiekorrels, handwaspasta, carrosserie ontvetters, pistoolreinigers, siliconen remover, verfstrippers, thinners, aceton, solventen, zeep, enz. Delta Sol bedient de volgende sectoren: landbouw bedrijven automobielindustrie, transport, machinebouw, verhuurbedrijven, car- en truckwash, destructiebedrijven, metaalindustrie, bouwbedrijven, opslagplaatsen, parkings, luchthavens, drukkerijen, weverijen, schilderbedrijven, garages, voedingsindustrie, export thinner, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *