Delta-Sol bv

Deltasol W.50 EXP

TOEPASSING:

Naast de specifieke toepassingsgebieden van Deltasol W.50 EXP (dieptereiniging en geur neutraliserende reiniging van diesel- en stookolie en reiniging na brand) kan Deltasol W.50 EXP algemeen worden ingezet in en rondom de werkplaats, zoals reiniging van onderdelen en gereedschappen, motoren, machines, hefbruggen, vracht- en personenauto’s, garages, tegelvloeren en wanden, vloeren en wanden van beton etc.

De producten worden ingezet voor algemene reinigingsdoeleinden en door brandweer en gespecialiseerde reinigingsbedrijven bij: Oliesporen;

Schade door overloop van stookolie (ook in stookkelders);

Reiniging met dieptewerking op poreuze betonnen vloeren voordat een coating wordt aangebracht; milieuschades aan vloeren en in de grond door gemorste olie, etc.

GEBRUIKSAANWIJZING BIJ ALGEMENE TOEPASSING:

Sterke vervuiling:

Deltasol W.50 EXP puur aanbrengen (of verdunnen met water 1:5 – 1: 10) en vermengen met de vervuiling (borstelen tot schuim ontstaat).

Kort laten inwerken en afspoelen met schoon water of met een.hogedrukreiniger.

Normale vervuilling:

Verdunnen met water 1:25 tot 1:40

Deltasol W.50 EXP

Biologische afbreekbaar dieptereiniging en geur neutraliserende reiniging product.

Deltasol W.50 EXP is speciaal ontwikkeld voor milieu veilige reiniging van en olieverwijdering op en in door Olie – diesel – benzine – motor antivries, lekken na ongeval op werkvloeren, straten etc.

Deltasol W.50 EXP wordt reeds ingezet bij de Brandweer voor het snel en effectief bestrijden van ongevallen op de openbare wegen ( voor het verwijderen van olie-diesel-benzine-vet sporen, vrijgekomen. bij ongevallen).

Kostbare en arbeidsintensieve bodemsaneringen zijn door het gebruik ban Deltasol W.50 EXP vaak niet meer noodzakelijk.

Met Deltasol W.50 EXP kunnen door olie vervuilde vloeren van steen en/of beton, asfalt probleemloos gereinigd worden, ook als de olie/diesel/benzine/motor antivries als is ingedrongen.

Hoe functioneert de Deltasol W.50 EXP

Door de extreem lage viscositeit kruipt Delta-W.50 in de capillaire structuur van de poreuze ondergrond en deelt de ingedrongen olie/diesel/benzine/antivries in microdeeltjes; door de opwaartse kracht worden deze deeltjes, terug naar de oppervlakte getransporteerd. Te gebruiken verdunning 1 : 50 tot 1 op 100 liter water.

Toepassing

Naast de specifieke toepassingsgebieden en Delta-W.50 (dieptereiniging en geur neutraliserende reiniging van diesel- en stookolie en reiniging na brand) kan Delta-W.50 algemeen worden ingezet in en rondom de werkplaat, zoals reiniging van onderdelen en gereedschappen, motoren, machines, hefbruggen, vracht-en personnenauto’s, garages, tegelvloeren en wanden, vloeren en wanden van beton etc.

Deltasol W.50 EXP kopen?

Welkom bij Delta Sol, uw specialist in Delta W.50 Vloerreiniger en industriële reinigingsproducten.

Delta-Sol BV

Iz Danseartpark, 13K

1702 Groot Bijgaarden

Routebeschrijving

Heeft u een vraag voor ons? Neem contact op!

02 569 12 43 info@deltasol.be

Wenst u graag een bestelling te plaatsen? Bezoek onze webshop!

Deltasol W.50 EXP kopen Brussel (regio)? U kan bij Delta Sol terecht voor de aankoop en levering van AdBlue, ontvetters, poetsrollen, absorptiekorrels, handwaspasta, carrosserie ontvetters, pistoolreinigers, siliconen remover, verfstrippers, thinners, aceton, solventen, zeep, enz. Delta Sol bedient de volgende sectoren: automobielindustrie, transport, machinebouw, verhuurbedrijven, car- en truckwash, destructiebedrijven, metaalindustrie, bouwbedrijven, opslagplaatsen, parkings, luchthavens, drukkerijen, weverijen, schilderbedrijven, garages, voedingsindustrie, export thinner, enz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *