Delta-Sol bv

Alklanet Ecolab

Alklanet Ecolab

Alkanet Ecolab

Alklanet ecolab is een gebruiksklare reiniger voor een snelle en veilige reiniging van alle afwasbare oppervlakken in het interieur zoals glas, kunststof, hout, steen, metaal etc. Het product bevat specifieke oppervlakte actieve stoffen die zorgen voor een snelle en veilige reiniging en die er tevens voor zorgen dat het oppervlak streeploos en glanzend opdroogt. Alklanet zit een in gebruiksklare flacon van 1 liter met sproeipistool en is zuinig in gebruik: per 100 m2 is het verbruik 100-200 ml. Het gebruik is bijzonder eenvoudig: spray een werkdoek of het oppervlak in en neem het af. Alklanet heeft een pH waarde van 7.

Wat is een goede handhygiëne?

Dat een ouderwetse blok zeep een broeihaard voor bacteriën is, zal waarschijnlijk niet verbazen. Vloeibare zeep, liefst uit een pompje, krijgt de voorkeur. In ziekenhuizen wint de handalcohol. Die is sneller, efficiënter en gebruiksvriendelijker. In een huiselijke context voldoet gewone zeep. Desinfecterende gels doden niet alleen ziekteverwekkers, maar ook bacteriën die van belang zijn voor onze gezondheid. Daarnaast kunnen de gels leiden tot resistentieontwikkeling. Niet alleen voor de desbetreffende producten, maar evengoed voor medicatie als antibiotica. kunt u steeds via onze webshop voor de Sanifresh.

Handhygiëne voor beginners

  • Bevochtig de handen met water en neem een voldoende hoeveelheid vloeibare zeep.
  • Wrijf de handpalmen tegen elkaar.
  • Wrijf de rechter handpalm over de linker handrug en omgekeerd.
  • Wrijf de rechter handpalm tegen de linker handpalm met de vingers van beide handen tussen elkaar.
  • Breng de achterkant van de vingers in de andere handpalm en wrijf de vingers tegen deze handpalm heen en weer.
  • Wrijf de duim van elke hand in met de palm van de andere hand.
  • Wrijf de vingertoppen van elke hand draaiend in de palm van de andere hand.
  • Spoel de handen goed af zodat alle zeepresten verwijderd worden.
  • Dep de handen droog met een wegwerphanddoekje.
  • Sluit de kraan met het handdoekje zodat je handen niet opnieuw besmet raken met microben die zich op de kraan bevinden.
Welkom bij Delta Sol, uw specialist in Sanifresh en industriële reinigingsproducten.

Delta Sol bvba

Iz Robert Dansaertpark; 13K

1700 Dilbeek

Routebeschrijving

Heeft u een vraag voor ons?

Neem contact op! 02 569 12 43 info@deltasol.be

Wenst u graag een bestelling te plaatsen? Bezoek onze webshop!

Sanitaire benodigdheden? U kan bij Delta Sol terecht voor de aankoop en levering van AdBlue, ontvetters, poetsrollen, absorptiekorrels, handwaspasta, carrosserie ontvetters, pistoolreinigers, siliconen remover, verfstrippers, thinners, aceton, solventen, zeep, enz. Delta Sol bedient de volgende sectoren: automobielindustrie, transport, machinebouw, verhuurbedrijven, car- en truckwash, destructiebedrijven, metaalindustrie, bouwbedrijven, opslagplaatsen, parkings, luchthavens, drukkerijen, weverijen, schilderbedrijven, garages, voedingsindustrie, export thinner, enz.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Sanitair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *