Delta-Sol bv

Adblue kopen

Bestel AdBlue eenvoudig online via onze webshop

Welkom bij Delta Sol! U kan bij ons terecht voor de aankoop van AdBlue jerrycans van 10 liter, AdBlue vaten van 210 liter, AdBlue pompen zonder flowmeter, AdBlue pompen met flowmeter en IBC’S van 1.000 liter als bulklevering, rechtstreeks op uw locatie.

AdBlue 10 liter

Koop online

AdBlue pomp

Koop online

AdBlue 210 liter

Koop online

AdBlue pomp met flowmeter

Koop online

AdBlue pomp

Koop online

AdBlue pomp met flowmeter

Koop online

Wat is AdBlue®?

AdBlue wordt gebruikt om NOx-emissies te verminderen in voertuigen die zijn uitgerust met SCR-technologie.

AdBlue zet schadelijke NOx in de uitlaatgassen van uw dieselvoertuig om in onschadelijke stikstof en waterdamp, en vermindert daardoor aanzienlijk de emissies van stikstofoxiden (NOx) die een belangrijke bron van luchtvervuiling zijn en smog veroorzaken. Volgens onderzoek, uitgevoerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), verergert NOx-emissie astma.

Sinds 2005 vereist Europese regelgeving voor dieselvoertuigen een drastische vermindering van de NOx-emissies. Voertuigfabrikanten, met op de eerste plaats fabrikanten van zware bedrijfswagens, werden gedwongen om de uitlaatsystemen van hun voertuigen opnieuw te ontwerpen. Meer en meer dieselauto’s, trekkers en andere “non road” voertuigen zijn nu ook uitgerust met SCR-technologie in hun uitlaatsysteem.

AdBlue® voor bedrijfswagens

Als u een bedrijfswagen bezit die is uitgerust met SCR-technologie voor de emissienorm Euro IV, V of Euro VI, dan hebt u AdBlue nodig. Dit is van toepassing op de volgende voertuigen: Bedrijfswagens met SCR-technologie, zoals vrachtwagens, vuilniswagens, brandweerwagens, enz. Lichte bedrijfswagens met SCR-technologie, zoals bestelwagens Voertuigen voor persoonsvervoer, zoals touringcars, bussen, schoolbussen, minibussen, enz. Sinds 2005 hebben we samengewerkt met wagenpark eigenaren en ze begeleid bij hun keuze van AdBlue en AdBlue apparatuur.

Welke AdBlue moet ik kopen?

Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de juiste verpakking voor u! Uw keuze is afhankelijk van uw verbruik en de grootte van uw bedrijfswagenpark en het aantal voertuigen met SCR-technologie dat moet voldoen aan Euro IV, V of VI in uw bezit, ongeacht of u vrachtwagens, bussen, touringcars of lichte bedrijfswagens hebt.

Verzeker u ervan dat u “AdBlue” koopt en niet een product met de naam “ureumoplossing”. Het product dat u gebruikt, moet voldoen aan zeer strenge ISO-normen, anders loopt u het risico dat het SCR-systeem in uw voertuig verontreinigd raakt. Neem contact met ons op en wij helpen u de juiste keuze te maken overeenkomstig uw behoeften. AdBlue kopen Brussel? Wij leveren AdBlue in de volgende verpakkingen: jerrycans van 10 liter, vaten van 210 liter, en IBC’s van 1.000 liter als bulklevering, rechtstreeks op uw locatie.

Verwerking en opslag van AdBlue®

De opslag en hantering van AdBlue is erg eenvoudig omdat het een onschadelijke en ongevaarlijke vloeistof is.

AdBlue opslaan

AdBlue moet binnen een temperatuurbereik van 0°C en 30°C en buiten direct zonlicht opgeslagen worden. Als het niet gebruikt wordt dan moet het goed afgedicht bewaard worden. AdBlue kan bevriezen bij -11°C, daarom is het van belang dat u een opslaglocatie kiest die niet is blootgesteld aan nog lagere temperaturen. Als AdBlue bevroren is, kan het door ontdooiing terugkeren naar de oorspronkelijke toestand en opnieuw worden gebruikt. De opslagruimte moet schoon en stofvrij zijn om verontreiniging te voorkomen, met name op het moment dat AdBlue in een voertuig wordt bijgevuld. Als u AdBlue in een verpakking hebt gekocht, leveren wij de AdBlue in afgedichte verpakkingen. Als u zich aan de opslaginstructies houdt, kan AdBlue tot een jaar lang opgeslagen blijven. Als u AdBlue langer of onder moeilijke omstandigheden wilt opslaan, bijvoorbeeld voor een maaidorser, dan is het beter om eerst de AdBlue af te tappen of om de AdBlue te analyseren om er zeker van te zijn dat de AdBlue op het moment van gebruik binnen de vereiste specificaties is.

AdBlue hanteren

Gebruik geen oude diesel- of olievaten om AdBlue over te brengen naar de tank. Alle niet-specifieke apparatuur kan de AdBlue verontreinigen. Zelfs kleine hoeveelheden brandstof, olie of smeermiddel kunnen uw SCR-systeem beschadigen. Als u AdBlue bijvult, hoeft u geen beschermende kleding te dragen. Wij adviseren u echter wel handschoenen te dragen om irritatie van een gevoelige huid te vermijden. Lees het veiligheidsinformatieblad over AdBlue wanneer u grote hoeveelheden AdBlue hanteert.

AdBlue kopen?

Welkom bij Delta Sol, uw specialist in AdBlue® en industriële reinigingsproducten.

Delta Sol bvba

Industriezone Roosveld 1040 3400 Landen

Routebeschrijving

Heeft u een vraag voor ons? Neem contact op!

02 569 12 43 info@deltasol.be

Wenst u graag een bestelling te plaatsen? Bezoek onze webshop!

AdBlue kopen? U kan bij Delta Sol terecht voor de aankoop en levering van AdBlue, ontvetters, poetsrollen, absorptiekorrels, handwaspasta, carrosserie ontvetters, pistoolreinigers, siliconen remover, verfstrippers, thinners, aceton, solventen, zeep, enz. Delta Sol bedient de volgende sectoren: automobielindustrie, transport, machinebouw, verhuurbedrijven, car- en truckwash, destructiebedrijven, metaalindustrie, bouwbedrijven, opslagplaatsen, parkings, luchthavens, drukkerijen, weverijen, schilderbedrijven, garages, voedingsindustrie, export thinner, enz.
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als adblue-nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *